Cenovnik dostave

Roba poručena u našoj internet prodavnici telefonom ili e-poštom  šalje se u najkraćem mogućem roku. Kako bismo poručene artikle dostavili što pre, biramo optimalan put. Sa našim partnerima za dostavu možete očekivati u roku od 1 - 3 dana ukoliko je proizvod na stanju prilikom kupovine. Ako prilikom isporuke niste na navedenoj adresi, kurir će Vas nazvati i u dogovoru sa vama ugovoriti novi termin dostave.


Trošak dostave


Vrta artiklaCena
brisači, sijalice, žmigavci, filteri, prsluci za spašavanje, svećice, antene i slični artikli RSD 220,00
prednja svetla, retrovizori, maske, sklopke, disk pločice, izduvni sistemi, legure i slični artikli RSD 300,00
vetrobranska stakla*, gume RSD 400,00

  • *Vetrobranska stakla pakovana su u posebno naručenim kutijama za prevoz stakla zbog čega je cena poštarine viša.
  •  Svi troškovi dostave i pakovanja obračunvaju se u postupku kupovine i  ispisuju se na porudžbenici/računu.
Ako naručite više artikala (na primer metlice brisača + komplet prednjih svetala), za obračun troška dostave uzima se trošak artikla sa višom cenom dostave, nezavisno od količine naručenih artikala (primer: 1 metlica + 5 svetala = 300 RSD).
 
Kada je naručeno više artikala i rok isporuke je za neke duži, uglavnom se artikli koji su na zalihama šalju odmah, a ostali čim budu na raspolaganju. Mogući trošak dostave obračunaćemo samo pri prvoj pošiljci, za kasnije pošiljke trošak ćemo snositi mi.

Dostava bilo gde – pre podne

Naš partner uglavnom dostavlja pakete u prepodnevnim satima na adresu unesenu prilikom predaje porudžbine. U svoj profil možete dodati i druge adrese dostave ( Ukoliko imate više radnji ). Ako vas kurir ne pronađe na adresi, nazvaće vas na Vaš telefonski broj za ponovni termin (moguće i lokaciju) dostave.

Status pošiljke

Za informacije o trenutnom statusu pošiljke možete pozvati na broj telefona u našem kontaktu na kojem ćemo vam dati broj vašeg paketa. Zatim putem linka kurirskih službi, upišite broj svog paketa i proverite njegov status/dolazak.

U slučaju da vam je dostavljen oštećeni artikal

Molimo vas da prilikom preuzimanja paketa pregledate da li je paket vidljivo oštećen. Tada se prvo obratite kuriru koji je pošiljku predao, a zatim obavestite i nas.
U slučaju da je sadržaj paketa oštećen, molimo vas da nas odmah a najkasnije u roku od 24h od trenutka preuzimanja paketa obavestite na broj iz kontakta ili na e-adresu: office@wagen.rs , nakon toga ćemo vas obavestiti o daljim koracima i artikal ćemo vam zameniti u najkraćem mogućem roku bez dodatnih troškova.

Cena isporuke na teritoriji Srbije

  • Ukoliko je vrednost naručene robe putem Interneta preko 10.000 dinara,
    troškove transporta snosi WAGEN.RS. Ne važi za transport akumulatora i guma.
  • Ukoliko je vrednost naručene robe putem Interneta manja od 10.000 dinara,
    troškove prevoza plaća kupac.

Ostalo*

Za pneumatike (gume) i akumulatore ne važe gore pomenuta pravila već se pomenuti proizvodi isporučuju prema ispod navedenim cenama:

  • Cena isporuke pneumatika: 2 gume – 750 dinara, 4 gume – 1500 dinara
  • Cena isporuke akumulatora: 500 dinara/kom